un site despre felul in care vad si inteleg eu realitatea

Dezamagire maxima

Ar fi firesc sa ma bucur ca am avut dreptate. Sa fiu mandra ca stiu sa citesc corect realitatea. Nu mi se intampla asa. Deloc. Sunt foarte trista. As fi preferat sa ma insel.

Ieri, noul prim ministru Ungureanu a facut o afirmatie apoteotica:”…Nu putem plati lenea la nesfarsit. ” Ei bine, i-as raspunde acelasi lucru. Si as adauga ca noi nu mai vrem sa platim nici incompetenta, nici neobrazarea la nesfarsit. Pentru ca le platim. Avem cel mai mare numar de impozite din Europa. Iar din ele isi iau nenorocititi astia care ne insulta zilnic, salariile. Si-si platesc limuzinele, secretarele, mesele de protocol si deplasarile in strainatate.

In zonele acelea acoperite de zapada locuiesc oameni batrani si foarte saraci.  Ma uit de zile intregi la fetele lor si le ascult tanguiala. Nu pot sa calific afirmatia la adresa lor, din care reiese ca ei stau la caldura in timp ce jandarmii le dezapezesc ulitele. Si refuz sa ma gandesc ce s-ar putea intampla in tara asta daca ar veni vreun cutremur mai mare. A fost socant pentru mine sa urmaresc anul trecut evenimentele din Japonia. Acel cutremur devastator, urmat de zeci de replici la fel de puternice. Pai noi nu ne vom descurca cu cel mai mititel dintre cutremurele intamplate acolo. Va fi prapad in orasele Romaniei.

Nu voi afirma ca-l regret pe Boc fiindca nu simt asta. Dar am cateva intrebari care-mi dau tarcoale: Oare cei care l-au votat pe Basescu nu regreta? Chiar simt acei oameni ca au procedat corect? E corect pentru noi ceea ce traim?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: