un site despre felul in care vad si inteleg eu realitatea

despre mine si blogul meu

Ma numesc Oana Chioveanu, locuiesc in Brasov si activez in domeniul consilierii psihologice.

Ideea acestui blog mi-a venit de curand, chiar daca in mine totdeauna s-au nascut ganduri despre oamenii si lucrurile care mi-au iesit in cale. Au fost oameni care m-au incurajat sa fac unele dintre acestea publice.  I-am ascultat dupa ceva ani  in care am primit semne mai mult sau mai putin seminificative. Si nu-mi pare rau. Am cate ceva de spus, pot sa o fac si-mi place foarte mult. Deja am o stare de bine, cu toate ca e doar prima pagina pe care o scriu si nu prea mi-e clar cum se folosesc toate chestiile tehnice pe aici.

Sper ca ideile pe care le propun sa constituie preocupari si pentru voi si sa comunicam intr-un limbaj decent. Celor care nu vor dori sau nu vor putea sa-mi respecte aceasta dorinta le transmit ca nu le voi sterge postarile. Din punctul meu de vedere fiecare are dreptul sa se exprime pe sine insusi si sa fie perceput ca atare  de ceilalti.

Daca popositi aici de pe site-ul meu aveti ocazia sa-mi vedeti si latura neafectata de cliseele inerente unei prezentari profesionale. Daca veniti de aiurea imi doresc sa nu regretati ca ati facut-o. Oricare ar fi situatia va spun doar atat:  Bine ati venit in latura virtuala a lumii mele!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: